luni, 7 martie 2016

Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand cumperi un selector cereale



Exista foarte multe utilaje pe care orice agricultor trebuie sa le aiba in dotare. Unul dintre acestea este un selector cereale. Separand partile nefolositoare de boabele de cereale, selectorul reuseste sa usureze extrem de mult munca agricola si sa ofere eficienta maxima.
Selectoarele de cereale pot fi folosite atat pentru curatare, cat si pentru selectare si se preteaza pentru o varietate foarte mare de seminte, cum ar fi graul, orzul, secara si ovazul, dar si pentru mazare, linte, soia, orez sau floarea soarelui.

Care sunt elementele care conteaza in momentul in care alegi un selector de cereale?


In primul rand, trebuie sa alegi un selector cu o structura stabila si rezistenta. De regula, selectoarele profesionale sunt realizate cu un cadru de otel sudat.
Selectorul ale trebuie sa ofere protectie impotriva insectelor si impotriva umiditatii. In caz contrar, riscul de a strica cerealele este unul foarte mare.
Datele tehnice pe care trebuie sa le iei in considerare sunt urmatoarele:
- Productivitatea. Se refera la cantitatea de cereale pe care le poate selecta sau curata intr-o ora. Varietatea, din acest punct de vedere, este foarte mare, existand selectoare pentru cateva kg pe ora sau selectoare pentru mai mult de o tona.
- Greutatea selectorului. Este si ea foarte importanta, deoarece asigura flexibilitatea de a-l munta dintr-un loc in altul, in functie de necesitati.
- Consumul de energie electrica. Diferentele de consum energetic pot sa fie destul de mari, asadar, un selector cereale de buna calitate, care consuma putin, poate sa duca in timp la o multime de economii.

Care sunt avantajele pe care le obtii folosind un astfel de utilaj?


Principalul avantaj este faptul ca poti curata cerealele si semintele fara a cheltui o multime de bani. Exploatarea selectoarelor se face cu mai multe tipuri de site, asadar, acestea pot sa faca fata fara probleme unui numar mare de tipuri de cereale.
Daca iti doresti sa produci seminte sau sa vinzi recolta agricola imediat, un selector cereale este cu adevarat indispensabil. Alege un furnizor care sa iti ofere garantie serioasa si o asistenta tehnica rapida si te poti bucura de o multime de avantaje.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu